Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Életbiztosítás

• Rendelkezik Ön életbiztosítással?
Ismeri Ön életbiztosításának szolgáltatási körét?
Biztos Ön abban, hogy egy váratlan helyzetben helyt állna ez a biztosítás?
Segítene Önnek, ha egy független szakember áttekintené meglévő konstrukciót és tanácsot adna? 
 


Családunk hogyan tudja folytatni az életet?
Ki neveli fel a gyerekeket?
Ki fizeti a taníttatásuk költségeit?
Ki törleszti a hiteleket?
Ki gondoskodik nyugdíjas éveink anyagi biztonságáról?

 malac.jpgAz életbiztosítás nélkülözhetetlen szerepet tölt be a fejlett pénzügyi kultúrájú országokban.
Bevált gyakorlat, hogy egy stabil egzisztenciájú családban a jövedelmet szerző családtagok, olyan életbiztosítási konstrukcióval rendelkeznek, melynek haláleseti kifizetése eléri az érintett, éves nettó jövedelmének 5-8-szorosát.
Egy váratlan tragédia esetén, a családtagok elkerülhetik az anyagi összeomlást, és lehetőséget kapnak a család életének újjászervezésére.
 
 
 
Tapasztalt szakembereink, kockázatait biztosítóktól függetlenül, objektíven vizsgálják át.
Az Ön számára megkeresik a személyre szabott megoldást. Javaslatot tesznek korszerű és folyamatosan menedzselt személybiztosítási konstrukciók kialakítására, melyek megadják a megoldást a lehetséges élethelyzeteire. Ha bármely kérdésre nincs stratégiája, úgy használja ki a szakembereink tudásában rejlő piaci előnyöket és lehetőségeket!

 

Mibe kerül ez Önnek?  penz1.jpg

Ez az európai szolgáltatási színvonal az Ön számára a biztosítás díján túl többlet költségráfordítást nem jelent! Egy európai életszínvonal eléréséhez szükséges az Ön személyes részvétele!

 

 

Baleset - "Velem úgysem történik semmi!"

A váratlan eseményeket megakadályozni nem tudjuk, de felkészülhetünk a várható következményekre. A baleset a legváratlanabb, legkényelmetlenebb helyen, a legrosszabbkor történik meg, de a baleset következményeiből eredő anyagi terheket átháríthatjuk!

Ne tegye kockára életcéljainak megvalósulását egy baleset anyagi következményei miatt! Egészségünk megromlása nemcsak jövedelem kieséshez vezet, de számos többletkiadással is együtt jár.

A megfelelő kórházi ellátás, az orvosi beavatkozások, a szükséges egészségügyi eszközök beszerzése sokba kerül. Mindezen túl a családfő elvesztése, vagy munkaképtelenné válása veszélyezteti a megtervezett jövőt.
- Elégedett Ön a kötelező társadalombiztosítás által nyújtott egészségügyi szolgáltatással?
- Szeretne ennél a színvonalnál jobb, megbízhatóbb egészségügyi ellátásban részesülni?
- Önt kizárják a mai jogszabályok a társadalom biztosítási alapon járó egészségügyi szolgáltatások köréből?

Az egészségügyi reformok lehetővé teszik Önnek a személyre szabott egészségbiztosítási szolgáltatást! Felkészült szakembereink lehetőségeit, igényeit felmérve, akár a társadalombiztosítás szolgáltatási körét teljesen kiváltó, privát egészségbiztosítási védelmet tudnak létrehozni!

 

happy-old-people.jpg

 

Milyen ráfordítást igényel ez Öntől?


Ha Ön a társadalombiztosítási ellátó rendszer tagja, igényei szerint kiegészítheti az egészségügyi szolgáltatási kört, a járulékfizetési kötelezettségnél alacsonyabb költségszinten.
Ha Ön nem veszi, vagy nem veheti igénybe a társadalombiztosítás egészségügyi szolgáltatási körét, a járulék fizetési kötelezettség összegével közel azonos díjjal személyre szabott, privát szolgáltatást választhat!

 

A döntés az Ön kezében van, kire bízza egészségét...!

 

A fenti kérdésekben Önnek segítséget nyújt a Bróker Európa Kft. biztosítási tanácsadója!